Details, Fiction and prefabrik ev

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

için ikinci el satışı tabii ki gerçekleştirilebiliyor. Geleneksel yapılar için 2.el konut anlayışı gayet makul iken prefabrik konutlarda herkesin tercihi sıfileır olarak eve sahip olmak ilk sırada değerlendiriliyor. Bunun tabii ki pek çAlright sebebi var.

Sizler de en son craze çift ve tek kat prefabrik ev modelleri ile tanışmak isterseniz Website sayfamızı inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çAlright daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik ev alırken; evin ihtiyaçlarınıza ve yaşadığınız bölgenin iklimine uygun olduğundan emin olunmalıdır. İnşaat kalitesinin iyi olduğundan ve kullanılan malzemelerin dayanıklı olduğundan emin olunmalıdır.

Günümüzdeki yüksek maliyetli betonarme evlerin edirne prefabrik ev fiyatları yanı sıra uygun fiyatları ile bütçenizi koruyor ve aynı zamanda da hayalinizdeki eve sahip olmanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda depreme karşı dayanıklı olması da tercih edilme oranını arttırmaktadır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan kırklareli prefabrik taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına prefabrik ev modelleri izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Yağmur dere olukları zamanla yaprak, tos gibi etkenlerle dolabilir. Derelerin sağlıklı çalışması için bunların temizliği belirli yıl aralıklarında yapılabilir.

Sözleşme ile eviniz üretilirken prefabrik ev modelleri firmanın prefabrik ev fiyatları vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Evet, prefabrik evler four mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Report this wiki page